Nagyvilág

Lelőtt a rendőr egy nőt, mert egy lábost tartott a kezében a konyhájában – videó

Egy feltételezett betörő miatt hívta ki a rendőröket egy nő az Egyesült Államokban, végül a saját otthonában lőtték agyon – közölte az RTL. A történtekről felvételeket is nyilvánosságra hoztak. Ezen egy meg nem nevezett rendőr testkamerájának képe látható.

Az egyenruhások azért mentek ki egy címre, mert az ott élő Sonya Massey, két tinédzser édesanyja, azzal hívta fel őket, hogy szerinte betörő van springfieldi otthonában. A vádirat szerint kisebb szóváltás alakult ki egy lábosban lévő forró víz miatt, ami a tűzhelyen volt. Ezt Massey a nappaliban tartózkodó seriffhelyettes, Sean Grayson utasítására a pultra tette.

Ezután Grayson előrántotta a fegyverét, majd azzal fenyegette a nőt, hogy arcon fogja lőni. Az édesanya ezután felrakta a kezét és azt mondta: Sajnálom.

Ezután a pult mögött keresett menedéket. Grayson erre közelebb ment, közölte a fekete nővel, hogy tegye le a fazekat, majd tüzet nyitott. A saját testkameráját csak ezután kapcsolta be. Az esetet a mellette lévő másik járőr kamerája rögzítette. A seriffhelyettes nem segített a nőnek, és arra utasította a másik járőrt is, hogy ne csináljon semmit, amíg a mentősök megérkeznek. A nőt végül a kórházban halottnak nyilvánították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik