Élet-Stílus

Közleményt adott ki az RTL VV Dzsigeri kizárásával kapcsolatban: VV Giadának a csatorna minden segítséget megad

RTL
RTL
Mint írják, az esettel összefüggésben magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK nyomozást rendelt el.

Péntek hajnalban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy VV Dzsigerit kizárták a ValóVilág 12 játékból a villa szabályzatának megsértése miatt. A 21 éves fiú erőszakoskodott egy társával, VV Giadával. Mielőtt elhagyta volna a villát, VV Dzsigeri elnézést kért VV Giadától és elmondta, hogy szégyelli magát a történtek miatt. VV Giada úgy reagált a kizárt játékos szavaira, hogy nem haragszik.

A játékos kizárásával kapcsolatban később közleményt adott ki az RTL, melyben hangsúlyozták, hogy „a csatorna és a ValóVilág készítői semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást”.

Az incidens másik résztvevőjének, VV Giadának az RTL minden segítséget megad, folyamatos a kommunikáció a még játékban lévő szereplővel, a műsor készítői akár jogi, akár más természetű kérésében támogatják. VV Giadával a műsort követően is – vagy amennyiben előbb távozna, a kiesését követően – folyamatosan konzultálnak a műsor készítői, és amennyiben a műsort követően VV Giada szakértői segítséggel szeretne élni, ehhez is minden támogatást meg fog adni neki az RTL

– olvasható a csatorna közleményében.

„A játékosok előzetes pszichológia szűrése és a villalétre történő felkészítése is azt a célt szolgálja, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek kialakulásának lehetősége minimális legyen. A 0-24 órás adásfolyam alatt mindvégig biztosított a szerkesztői figyelem, pszichológus jelenléte és konzultációs lehetőség a villalakók számára.”

Mint írják, az incidens kapcsán további, a játékmenetet érintő lépést nem terveznek a műsor készítői. Az esettel összefüggésben magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK nyomozást rendelt el. A nyomozás során az RTL Magyarország mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik