Élet-Stílus

Jákob Zoltán megmutatta, milyen ajándékot kapott Damu Roland kislányától

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
A nyolcéves Maja még sosem volt nyaralni, az üzletember viszont vállalta, hogy állja élete első vakációját a Balatonnál.

A minap a 24.hu-n is megírtuk, hogy miután Jákob Zoltán tudomására jutott, hogy Damu Roland nyolcéves lánya még sosem volt nyaralni, az üzletember vállalta, hogy állja Maja első vakációját.

A kislány édesanyja, Edina és az üzletember nemrég a Fókusz stábjának adtak interjút, melyben Jákob Zoltán elmondta, hogy amikor megtudta, hogy Maja még soha életében nem nyaralt, először a saját lányai jutottak eszébe.

Arra gondoltam, hogy milyen szomorú lennék, hogyha az én lányaim például nem tudnának eljutni egy nyaralásra, és nem is tudom elképzelni, hogy egy kislány még nem nyaralt. Nagyon kíváncsivá is tett a dolog, hogy találkozzak vele, meg nagyon szívesen akartam segíteni.

A találkozóra a milliárdos otthonában került sor, aki azt is megmutatta a kameráknak, milyen ajándékkal lepte meg őt Maja, amikor édesanyjával ellátogattak hozzá.

A Maja, amikor anyukája mondta, hogy jönnek hozzám, akkor készült ajándékkal. Kaptam egy vidám felhőt, meg egy kis napocska-csillagot

– mondta gyurmafigurákkal a kezében Jákob, aki mint kiderült, egy egyhetes Balatoni nyaralást ajándékozott Majának és az édesanyjának.

El kellett neki magyarázni (Majának – a szerk.), hogy mi az, hogy nyaralás. Mert ő közölte, hogy hát de ő volt nyaralni, voltunk strandon. Mondom a nyaralás nem az. Kérdezte, hogy ez ilyen ottalvós, anyával? Mondom igen, ottalszunk. Akkor ugrált örömében szó szerint

– osztotta meg a riportban Edina, akiről Jákob Zoltán azt mondta, látszik rajta, mennyire jó édesanya.

Amikor búcsúztunk, akkor odajött hozzám és megölelt a kislány. Éreztem rajta, hogy nála ez az igazi öröm. Ő nem tudja másként kifejezni, ő nem megköszöni, hogy jaj de jó, hogy megyek nyaralni, és hogy köszönöm, hogy ezt adtad, azt adtad. Hanem ő egy öleléssel fejezte ki ezt az örömöt

– tette hozzá az üzletember.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik