Élet-Stílus

Rubint Réka: Norbi nagyon romantikus, állandóan feleségül akar venni

RTL Klub
RTL Klub
Eddig öt alkalommal házasodtak össze, három év múlva pedig újabb esküvőn szeretnék kimondani egymásnak az igent.

Rubint Réka csütörtök reggel a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy férje, Schobert Norbi nemrégiben ismét megkérte a kezét. Ezúttal egy rubintgyűrűvel lepte meg.

Norbi nagyon romantikus, mindig ilyen volt. Állandóan feleségül akar venni. (…) A Norbi megfejthetetlen. Egy annyira romantikával, érzelmekkel teli ember. Ahogy öregszik, egyre jobban. El sem tudom képzelni, mi lesz majd, amikor a Larát az oltárhoz vezeti

– mondta a műsorban az edző, aki a minap a Tények Plusz riportjában beszélt arról, hogy három év múlva ismét szeretnének majd összeházasodni a férjével, immár a hatodik alkalommal.

Schoberték 2002-ben kötötték össze először az életüket egy polgári szertartáson, majd amikor az edző a harmadik gyerekükkel, Zalánnal volt várandós, egy egyházi esküvőn is kimondták egymásnak az igent. Később Las Vegasban is volt egy spontán esküvőjük, majd a 15. és a 20. házassági évfordulójuk alkalmából is megújították fogadalmaikat. Legutóbb 2022-ben mondtak egymásnak igent, az említett napon Gönczi Gábor volt a ceremóniamesterük.

Kapcsolódó
Gönczi Gábor volt a ceremóniamester a Schobert-házaspár fogadalomújító esküvőjén
A szertartáson Schobert Lara és az ifjabb Schobert Norbi is énekeltek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik