Élet-Stílus

Dave Bautista a fenekére tetováltatott először, de szinte azonnal megbánta

John Nacion / Getty Images
John Nacion / Getty Images
Saját bevallása szerint nagyon giccses volt a tetkó.

Dave Bautista 55 éves korára jelentős számú tetoválást készíttetett. Egy keddi tévéműsorban a legelső, visszanézve már kínosnak gondolt testvarrásáról mesélt a profi pankrátorból lett színész, írta meg a People.

A beszélgetés során megkérdezték tőle, gondolt-e valaha arra, hogy eltávolíttassa valamelyik tetoválását. „Gondoltam már rá, de aztán inkább eltakartattam egy másikkal. Igazi rémálom a tetoválások eltávolítása, leégetik őket” – felelte a színész, majd az első tetkója felől érdeklődtek nála.

Előrebocsátom, hogy ez a 80-as években történt, és ez volt az első tetoválásom. Washingtonban éltem, a virginiai Arlingtonban voltam. Elmentem egy Rick’s Tattoo nevű helyre. Egy Rick nevű öreg motoros volt ott… Kiválasztottam a tetoválást és mondtam neki, hogy a fenekemre akarom. Azért oda akartam, hogy apám ne lássa meg és ne öljön meg. Szóval a fenekemre csináltattam

– magyarázta Bautista. A folytatásban elmondta, a motoros leborotválta a fenekét, majd még egyszer megkérdezte, hogy biztos-e a tetoválás elhelyezésében.

Azt válaszoltam, hogy igen, és ő felvarrta. Annyira kínos az egész! Egy nagyon giccses szív volt, amire az volt írva, hogy »Kőszív«. Azt hittem, kemény fickó vagyok egy kemény tetoválással. És azonnal megbántam. A WWE-ben (World Wrestling Entertainment, szórakoztató cég, amely elsősorban pankrációval foglalkozik – a szerk.) nagyon sokat cikiztek azzal a tetoválással

– emlékezett vissza a színész. Hozzátette: a kőszíves tetkótól mindenképp szabadulni akart, végül egy cseresznyevirágfával fedte el.

Azt is elárulta, hogy van egy 15 éves tetoválása, amit sosem fejeztek be, mert annyira fájdalmas volt az elkészítése, hogy azt az alkohol sem tudta elnyomni.

A lábamon van, de amikor elérkeztünk a térdem hátsó részéhez, ott annyira fájdalmas lett, hogy konkrétam kirúgtam a tetoválót a házamból. Mondtam neki, hogy »Haver, nem bírom tovább«.

Májusban Bautista megosztott egy fotót magáról tinédzserként, amikor még nem voltak tetoválásai:

Kapcsolódó
Dave Bautista megmutatta, hogy nézett ki 16 évesen a strandon
A régi fotón alig lehet felismerni a most 55 éves akciósztárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik