Szórakozás

Caramel a megcsalásról: Egy felnőtt ember életében ez már a szánalmas kategória

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
„Frusztráltságból fakadó jópasiskodás meg jócsajoskodás.”

Szerdán lesz a TV2 Titkok Ramónával következő részének premierje, de a csatorna már most közzétett részleteket a Molnár Ferenc Caramellel való beszélgetésből. Ez alapján a Megasztár egykori győztese a házasságról és a hűtlenségről is elmondta a véleményét.

Akárki akármit gondol vagy bármi a divat, szerint a házasság egy szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az. Nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is, azáltal, hogy a mi egységünket, a mi szerelmünket, a mi kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek meg nem vonzódok másik nőhöz, mert hogy ez ciki

– fogalmazott az énekes.

Mint mondta, lehet másnak egy furának tűnik, de ő egyáltalán nem érez késztetést, hogy más nőkkel legyen. Ő is lát példákat a környezetében a megcsalásra, és mindegyiknél azt tapasztalja, hogy az „pótcselekvés, frusztráltságból fakadó jópasiskodás meg jócsajoskodás”.

Én azt gondolom, hogy egy felnőtt ember – egy felnőtt férfi vagy egy felnőtt nő – életébe ez már nemhogy nem fér bele, hanem ez már a szánalmas kategória.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik