Szórakozás

Alyssa Milano búcsúja a rákban elhunyt Shannen Dohertytől: bonyolult volt a kapcsolatunk, de „a világ kevesebb nélküle”

A színésznő vasárnap, 53 éves korában halt meg, rákkal küzdött.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, vasárnap, 53 évesen elhunyt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője. Dohertynek előbb mellrákja volt, majd áttétes lett.

A színésznő a Bűbájos boszorkákban az egyik főszereplő boszorkány nővért játszotta, egyik testvérét pedig Alyssa Milano alakította, aki most elismerte, nem volt egyszerű a kapcsolatuk Dohertyvel, de „a világ kevesebb nélküle”.

Nem titok, hogy Shannen és közöttem bonyolult viszony volt, de alapvetően egy olyan személy volt, akit mélyen tiszteltem és féltettem

– nyilatkozta az Entertainment Weeklynek, és hozzátette, „tehetséges színésznő volt, sokan szerették”.

Az egyszer volt Twitter X-en a Bír-lakból ismert Dave Coulier azt írta:

RIP Shannen Doherty. A Bír-lak idején találkoztam vele. Kedves volt és gyönyörű a mosolya. Ma azokra a nőkre is gondolok az életemben, akik mind belehaltak a rákba: anyukámra, nővéremre, Sharonra és unokahúgomra, Shannonra, akik mind nagyon erősek és gyönyörűek voltak

– idézte a Daily Mail.

Kapcsolódó
Ők a világ legnépszerűbb boszorkányai, de közös múltjukat botrányok csúfítják el
Míg más kultikus sorozatok reunion-epizódokat ünnepelnek, és az eltelt idő még a hibákat is a nosztalgia rózsaszín mázával fedi el, addig a Bűbájos boszorkák esetében épp az ellenkezője történik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik