Szórakozás

Anna hercegnő azt mondja, semmire sem emlékszik a lovasbalesetéből

Cameron Smith / Getty Images
Cameron Smith / Getty Images
III. Károly testvére a minap tért vissza hivatalos királyi teendőihez, véraláfutással a bal szeme körül.

Júniusban a 24.hu-n is hírül adtuk, hogy III. Károly király 73 éves húga, Anna hercegnő agyrázkódást szenvedett gloucestershire-i birtokán. Légimentőt hívtak hozzá, majd öt napon át ápolták a bristoli Southmead Kórházban. Úgy tudni, lovasbalesete volt, aminek következtében korábbi sajtóértesülések szerint átmeneti (az incidens pillanatait illető) emlékezetkiesést is szenvedett.

A hercegnő a minap tért vissza hivatalos királyi teendőihez, a Gloucestershire-i Hartpury Egyetemen és Hartpury College-ban megrendezett eseményen volt jelenése, ahol a Riding for the Disabled Association (Lovaglás a Mozgássérültekért Egyesület) szervezet elnökeként jelent meg, véraláfutással a bal szeme körül.

A Daily Mail most arról számolt be, hogy a király testvére az eseményen elárulta: semmire sem emlékszik az incidensből.

Hatalmas megtiszteltetés a hercegnő számára, hogy a balesete óta egyedüli eseményként eljöhetett az RDA rendezvényére. Amint kiszállt az autóból azt mondta, »egyetlen dologra sem emlékszem«

– osztotta meg a portállal Helena Vega Lozano, a Riding for the Disabled Association egyik elnöke, hozzátéve: rendkívül motiválónak és inspirálónak találta, hogy a hercegnő részt vett a rendezvényükön.

A lap beszámolója szerint ugyan rendelkezésre álltak ülőhelyek a hivatalos személyek részére, Anna hercegnő inkább állva maradt, és úgy beszélgetett az okleveleikre váró díjazottakkal.

Kapcsolódó
Anna hercegnő már vissza is tért a munkába fejsérülése után
Viszonylag hosszabb ideje nem lehetett nyilvános eseményen látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik