Szórakozás

„Szégyen ide, szégyen oda, ez nekem nem fért bele” – Miló Viki idő- és pénzszűkében nem ment el MRI-vizsgálatra

TV2
TV2
Pedig sérülése miatt szeretett volna.

Miló Viki világbajnok ökölvívó és edző nemrég sportbalesetet szenvedett, aminek következtében annyira fájt a válla és a háta, hogy egy hétig alig tudott kiegyenesedni. A Story magazinnak elmondta, hogy a bal válla már húsz éve, a világbajnoki versenye előtt szörnyű állapotban volt, akkor végül csak nagy fájdalmakkal tudott ringbe szállni.

„Sejthető volt, hogy ennek meglesz a böjtje, hogy a jövőben elég lesz akár egy rossz mozdulat, és nem fogom tudni a fejem felé emelni a karom. Így is lett” – fogalmazott a sportoló, aki a fájdalmak ellenére is kénytelen volt edzést tartani, amire csak ülve volt képes.

És ez nem vicc! Egyrészről nem eshettem ki a munkából – ezt anyagilag nem engedhettem meg magamnak –, másrészt a tanítványaimat sem akartam cserben hagyni

– mondta Miló, aki jelenleg lökéshullám-terápiára jár heti kétszer, de volt sport- és ortopéd szakorvosnál, csontkovácsnál is.

MRI-vizsgálaton viszont nem voltam, mert nem akartam rá több százezer forintot költeni… Amikor mondták a kórházban, hogy majd’ féléves várólista van, megnéztem, mennyibe lenne, ha magánúton csináltatnám meg, és hát eldobtam az agyam. Most mit mondjak, szégyen ide, szégyen oda, ez nekem nem fért bele. De hál’ isten, a hátamat rendbe rakta egy csontkovács, a nyakamon lévő ödéma – amihez viszont nem mert hozzányúlni – is sokkal jobb lett, a vállammal meg egyszerűen csodákat művel a terápia.

Rehabilitációja még most is tart, de saját bevallása szerint azon sokkal inkább aggódott, hogy a felépülése alatt el ne hízzon, mint hogy mikor fog tudni majd újra rendesen mozogni.

„Igen, hiú vagyok, nem tagadom. De én annyit dolgoztam a testemért! És ha teljesen normálisan eszem, tehát nem sütit csokival, akkor is hízom. Ahhoz, hogy megtartsam a formám, esetleg még fogyjak is, diétáznom kell, emellett naponta sportolnom” – árulta el, hozzátéve: a hét minden napján kardiózik, és sikerült is fogynia, ami büszkeséggel tölti el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik