Élet-Stílus

Sebestyén Balázs a Hawk Tuah-lány jelenségéről: Csak az amerikaiak ilyen hülyék, hogy imádják meg pólóra nyomtatják

A műsorvezető szerint nagyon őszinte jelenség Hailey Welch.

Hailey Welch júniusban lett az internet kedvence, miután egy interjúban azt válaszolta arra a kérdésre, mivel lehet egy férfit megőrjíteni a hálószobában, hogy

Meg kell adnod neki azt a hawk tuah-t, és rá kell köpnöd a micsodájára.

Elég jól sikerült meglovagolnia, hogy felkapták a neten, ugyanis egy divatmárkával kollaborálva „hawk tuah”-s sapkákat árult, amiknek eladásából 65 ezer dollárt kalapozott össze. A napokban több dedikálást vállalt, 30 ezer dollárért, ami nagyjából 11 millió forintot jelent.

Sebestyén Balázsék szenteltek a Hawk Tuah-lánynak egy blokkot szerdán a Balázsékban. A rádiós-műsorvezető szerint ez nagyon amerikai sztori.

Milyen ereje van a közösségi médiának! Van egy mondatod, szállóigévé válik, 2 percen belül elvisz az amerikai gépezet és bődületes pénzeket keresel. Ahogy előadta, zseniális. Két nap alatt befutott.

Sebestyén szerint Welch titka abban rejlik, hogy őszinte volt.

Szerethető, cuki csaj, annyira szókimondó… az egész interjúban van valami üdítően őszinte. Teljesen sima arccal rámondja, mit kell csinálni. Ezt csak Amerikában tudod megcsinálni. Egy virtuális térből így kilépni, ekkora karriert befutni, ez nincs máshol. Csak az amerikaiak ilyen hülyék, hogy pólóra nyomatják, imádják, vállukon hordják mindenhová ezt a lányt.

Hozzátette, ő szívesen szelfizne vele.

 

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik