Élet-Stílus

A Csúcstechnológiás Lézerrendszer Forradalma a látásjavításban a Saint James Szemészeti Központban

Saint James szemészeti klinika
Saint James szemészeti klinika
A Saint James Szemészeti Központ a világ egyik legmodernebb szemészeti technológiáját, a Wavenet rendszert alkalmazza a lézeres látásjavítás során.

Ez a rendszer az ALCON által fejlesztett Wavelight EX500 excimer lézer és a Wavelight FS200 femto lézer kombinációjával működik, biztosítva a precíz és gyors kezelést. A Wavenet előnye, hogy minimálisra csökkenti az emberi hibák lehetőségét, és zárt rendszerben kommunikálnak az eszközök. A rendszer 2 ezredmásodperc reagálási idővel követi a szem bármilyen mozgását 7 dimenzióban. Ennek használatával még a bonyolult esetek kezelése után is kiváló eredményeket várhatunk.

Az FS200 femto lézer és az EX500 excimer lézer együttese gyors és hatékony kezelést biztosít, ahol például egy -5 dioptriás kezelés kevesebb mint 10 másodpercig tart.

A lézeres látásjavító műtét, különösen a Wavelight rendszerrel, kiemelkedően gyors gyógyulást biztosít, amely nyáron igazán előnyös. A kiváló látás számos szabadidős tevékenységhez elengedhetetlen, és a szemüveg vagy kontaktlencse viselése sportolás közben gyakran kényelmetlen, továbbá a nem megfelelő higiéniai körülmények növelhetik a szemfertőzések kockázatát. A lézeres műtét után a páciensek már másnap éles látással ébredhetnek. A műtét után gyorsan, akár már másnap visszatérhetnek a  mindennapi tevékenységeikhez, és már tíz nappal a beavatkozás után újra élvezhetik a vízi programokat. A műtét után a napszemüveg viselése az egyetlen kis kellemetlenség, amit meg kell szokni, azonban a napszemüveg viselése mindenkinek erősen ajánlott, aki védeni szeretné szemét a káros UV-sugaraktól. A szemüveg és kontaktlencse nélküli élet jelentős életminőség-javulást hozhat, ezért érdemes fontolóra venni ezt a beavatkozást a nyári hónapokban is.

Ha szeretne megtudni több információt kezeléseinkről és tesztelni alkalmasságát, az alábbi linken

https://www.lassjol.hu/lezeres-szemmutet/
https://www.myalcon.com/professional/refractive/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik