Élet-Stílus

„Szégyen” – Harsányi Levente kiakadt a Franciaország-Belgium, majd a Portugália-Szlovénia Eb-meccs után is

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A műsorvezető viccbajnokságnak titulálta a látottakat.

Múlt héten a 24.hu-n is megírtuk, hogy Harsányi Levente kifakadt a Georgia-Portugália Eb-mérkőzés után. Csalódott Instagram-posztjában akkor azt írta, meglátásai szerint elveszett az igazság, és nincs is kedve leülni már, hogy megnézze a többi meccset.

A műsorvezető a minap ismét a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetébe posztolta az aktuális eb-meccseredményeket, melyek újfent csalódottsággal töltötték el.

Egy újabb szégyen meccs!!!! Francia továbbjutás: 1 db 11-es és 2 db öngól… Belgium válogatottja is szégyellje magát!!! Anglia és Olaszország után két újabb látványos alibi meccset játszó csapat!!! Megyek, megnézem az idei NB2 összefoglalóját, az még ennél is jobb!!!

fogalmazott Harsányi a Franciaország-Belgium találkozó eredményét bemutató fotón, majd később a portugál-szlovén mérkőzésről is kifejtette a véleményét.

Nincs igazság! Szégyen Portugália játéka és mégis ő jut tovább. Viccbajnokság. Most már tényleg Ausztria nyerjen. Szégyengália és Rinyaldo jut tovább, az év vicce kategória győztese. Gratulálok, Szlovénia!!!!

zárta sorait.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik