Élet-Stílus

Végleg szakított Varga Viktor és Zsembera Liliána

TV2
TV2
Közel négy évig voltak együtt.

Bő egy hónapja arról számoltunk be, hogy elétrő jövőképük válságba került Varga Viktor és Zsembera Liliána kapcsolata. Akkor a táncosnő azt mondta, ő már készen állna a családalapításra, párja viszont nem, sőt, az énekes még összeköltözni sem akar vele.

A Blikk felkereste őket, hogy kapcsolatuk alakulásáról érdeklődjenek. Varga Viktor nem kívánt nyilatkozni, Zsembera Liliána azonban beismerte, szakítottak.

Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja, mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet…

– árulta el a lapnak.

A táncosnő elmondta, kapcsolatuk mindig nagyon hullámzó volt, vagy nagyon fent voltak, vagy nagyon lent.

Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért. Most sodródom az élettel, és igyekszem abból a legtöbbet kihozni, ami éppen van. Sok kihívás van előttem, a munkám és a kiskutyám pedig leköti minden időmet. Azt gondolom, a körülményekhez képest jól vagyok, és várom, mit hoz majd az élet.

Zsembera és Varga majdnem négy évvel ezelőtt jöttek össze, 2022-ben közösen megnyerték a Párharcot.

Kapcsolódó
„Hivatalosan nem mentünk szét, de jelenleg nem a legjobb időszakát éli a kapcsolatunk” – Varga Viktorék eltávolodtak egymástól
Mélypontra kerültek, de még mindig nagyon szeretik egymást. Egyelőre nem tudják, mit hoz a jövő a kapcsolatuk szempontjából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik