Élet-Stílus

Dobó Ági a férjéről: Az, hogy én lettem neki, biztos, hogy őt is felértékelte a piacon

Sárosi Zoltán / RTL Klub
Sárosi Zoltán / RTL Klub
Az egykori szépségkirálynő azt mondja, egy tucat nőt volt kénytelen levakarni a párjáról, akik szemérmetlenül, a szeme láttára próbálták megkörnyékezni.

Nemrég Dobó Ági és férje, Kis Csaba voltak Palik Lászlóék YouTube-műsorának vendégei. A podcastben a pár arról is beszélt, hogy úgy érzik, „a kapcsolatuk hullámzóbb, mint az ingatlanpiac”, ami az egykori szépségkirálynő szerint abból a szenvedélyből fakad, ami kettejük közt van. Hozzátette, bár kívülről úgy tűnhet, ő a főnök, a háttérben inkább a férje irányít, ami szerinte kell is.

Én mondjuk igénylem ezt a fajta tradicionális családműködési képletet, hogy a férfi legyen férfi, hordja a nadrágot, ha kell, csapjon az asztalra, és mondja meg, hogy az az irány és oda megyünk. Nyilván hallgasson meg, meg legyen nagyon sok döntés kompromisszum-alapú, de szerintem ez így jó, nekünk ez azért eléggé balanszban van

– árulta el.

Dobó később a kapcsolatuk kezdeti szakaszáról is mesélt, amikor szerinte volt is, meg nem is konkurencia, elmondása szerint ugyanis férje igen népszerű volt a nők körében.

Biztos kapós volt előttem is, nem tudom, de amúgy az, hogy én lettem neki, biztos, hogy őt is felértékelte a piacon. Ami mennyiségű nőt le kellett nekem vakarni róla, olyan szemérmetlenül jöttek oda rendezvényen, eseményen, beleálltak így az aurájába, nekem hátat fordítva… Igazi filmbeli, annyira gusztustalanul viselkedtek nők tucatjai, tehát nem egy, vagy kettő.

A téma kapcsán a modell azt is megosztotta, hogy szerinte a 14 év alatt, mióta együtt van a férjével, maximum három férfi mozdult rá, de nem is tartja magát „vadász típusnak”, a stabilitást kedveli.

Egyszer azt mondta egy barátnőm, hogy Ági, érződik körülötted a szexuális fal, a blokk, ezen nem akarnak átmenni a pasik, mert te húztál egyet. Te valószínűleg otthon ki vagy elégítve, te jól érzed magad, szereted, akivel vagy, minek akarná megmászni bárki azt a falat. Mondtam, hogy azért néha jólesne, ha így érezném, hogy valaki esetleg közeledik a falhoz, nem kell azon átmászni. De nem.

Mint mondják, jó a házasságuk, ám ezért sokat is dolgoznak: ha kell, külső segítséget is igénybe vesznek, jártak már párterápiára, és külön is pszichológushoz, amikor szükségesnek érezték.

Amikor a gyerekneveléssel kapcsolatos meglátásaikról kérdezték őket, Dobó azt felelte, a fiaik voltak az első olyan pont az életükben, ami „egy jó harmóniát hozott nekik”.

Velük kapcsolatban egyet fújunk, egy a célunk. Nyilván, hogy a lehető legjobban csináljuk, és a lehető legértékesebb embereket adjuk a társadalomnak, akik megállják a helyüket, bármi is történjek körülöttük majd a világban

– osztotta meg a modell, ám beismerte, hogy akadnak azért nehézségeik is, számára például az, hogy mivel szigorúbb, ő szokott lenni a rossz zsaru, ami miatt sokat sír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik