Élet-Stílus

Demcsák Zsuzsa az anyaságról: Sokkal egyszerűbb pelenkát cserélni, mint megoldani egy 18 éves válságait

TV2
TV2
Gyerekeivel való kapcsolatáról mesélt a műsorvezető.

Néhány nappal ezelőtt 18 éves lett Demcsák Zsuzsa lánya, Tamara. A műsorvezető akkor képpel köszöntötte kisebbik gyerekét, a csütörtöki Mokkában pedig kapcsolatukról mesélt.

Azt gondolom, hogy Tamara egészen különleges egyéniség és szépség. A lelke finomsága és kedvessége látszik az arcán. Egy nagyon érzelmes lény, aki engem is nagyon sok szempontból felkészített arra, hogyan kell jobban érezni, hogyan kell jobban az érzésekről beszélni, meg hogy mennyire fontosak ezek az életben. Nagyon szoros viszony van kettőnk között, ez nagyon fontos része az életünknek. Ha nem vagyunk jóban vagy súrlódás van köztünk, akkor az ő élete és az én életem is borul. De nem telik el úgy egy este, hogy ne beszélnénk meg a dolgokat

– fejtette ki a tévés, akinek elmondása szerint állandó küzdelem megtalálni a balanszot abban, hogy viselkedik a lányával: barátnőként vagy szülőként.

Mint elmondta, nagyon sokban különböznek Tamarával, akit Demcsák leginkább abban próbál segíteni, hogy jobban bízzon magában. Súrlódásaik főleg abból vannak, hogy lánya szeretné, ha anyja már felnőttként bánna vele, de az ezzel járó kötelezettségeket még nem mindig teljesíti.

Sokáig közhelynek gondoltam, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond, de így van! Ma azt hiszem, hogy sokkal egyszerűbb egy pelenkát kicserélni meg az iskolába elkísérni a gyereket az első napján, mint 18 évesen megoldani az élete nagy válságait, érzelmi élete nagy töréseit.

Demcsák Zsuzsa azt is mondta, idősebb gyermeke, Benedek szerinte lassan végleg kirepül a családi házból.

Amikor a fiam bejelentette a vacsoraasztalnál, hogy szerinte eljött az idő, hogy odaköltözzön a másik lakásba, sírtam

– árulta el a műsorvezető.

Kapcsolódó
Demcsák Zsuzsa közös fotókat posztolt 18 éves lányával
A műsorvezető az Instagramon köszöntötte Tamarát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik