Belföld

Tartós Befektetési Számlák kamatadó-kedvezménnyel

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne megtakarításait anélkül felvenni, hogy a kamatadó elvinné a kamatok jó részét? 2010. október 1-től bátran ajánljuk az Allianz Tartós Befektetési Szerződését!

Az Allianz tartós befektetési szerződés a bankszámlájához kapcsolódó megkülönböztetett értékpapírszámla. Az ezen elhelyezett megtakarítását és annak hozamát a szerződés lejáratakor kedvezményes árfolyamnyereség-, illetve kamatadó megfizetésével veheti fel.

Tartós befektetési számlát már 25 ezer forint befizetéssel indíthat, melyet az adott gyűjtőévben még tetszőleges számú alkalommal és összeggel növelhet.
Tartós Befektetési Számlák kamatadó-kedvezménnyel 1

Versenyképes hozam

Az Allianz három nyíltvégű befektetési lehetőséget kínál 3-5 éves időtávra, melyek közül kiválaszthatja a kockázatviselési képességének és hozamelvárásának legmegfelelőbbet.

Allianz Stabilitás Befektetési Alap

Azoknak ajánlott, akik három évet meghaladó időtávra keresnek biztonságos befektetést, de nem szeretnének a kötvényeknél magasabb, például részvénypiaci kockázatot vállalni.
Az alap portfoliójában túlnyomórészt alacsony kockázati szintet képviselő magyar pénzpiaci befektetések illetve államkötvények találhatók.

Allianz Egyensúly Befektetési Alap

Azoknak az ügyfeleknek jó választás, akik a kötvénybefektetések mellett a részvények hozamát is élvezni szeretnék, és minimum 3 éves időtávban gondolkodnak, hogy portfoliójuk a kisebb-nagyobb piaci turbulenciákat átvészelje.

Allianz Lendület Befektetési Alap

A hosszabb távon gondolkodó és a magasabb hozam reményében az átlagosnál nagyobb kockázatot is felvállaló befektetőknek ajánljuk.
Az alap portfoliójában nagy hangsúlyt kapnak a részvénybefektetések.

Ha kockázatviselési képessége vagy hozamelvárásai megváltoznak, tetszőleges gyakorisággal és költségmentesen áthelyezheti megtakarítását a másik két tartós befektetési alap valamelyikébe.

Ha szüksége lenne pénzére, mérsékelt, évente csökkenő mértékű (3%, 2%, 1%, a 3. évet követően 0%) visszaváltási költség megfizetése mellett lehetősége van napi árfolyamon hozzáférni megtakarításához és annak hozamához.

Az alapok befektetési politikájáról, a befektetés kockázatairól az Alapok tájékoztatójából informálódhat az allianz.hu internetes oldalon vagy fiókjainkban.

További információk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik