Szórakozás

25 év után elvált az álompár

Mihályi Győző már el is költözött a családjától – írja a Blikk.

A Jászai Mari-díjas, érdemes művész nem szívesen beszél a történtekről, de a lapnak annyit elárult, hogy nemcsak őt, hanem lányát és fiát is megviselte a válás, hiába nagyok már. A 25 évnyi házasság után azonban úgy érezték Molnár Zsuzsával, hogy eltávolodtak egymástól. A sok munka miatt kevés időt szakítottak egymásra. Ez a kapcsolat rovására ment, amiben ő a ludas – tette hozzá.

Molnár Zsuzsa azt mondta a Blikknek: mindketten örülnek, hogy gyermekeik nem az ő hivatásukat választották, mert ma már sokkal nehezebb egy pályakezdő színésznek, mint amikor ők fiatalok voltak. Molnár Zsuzsa és Mihályi Győző ugyan külön utakon folytatja, de az egymás iránti tisztelet, megbecsülés megmaradt közöttük. A válás a lap szerint ugyanakkor azért meglepő, mert róluk csak azt lehetett hallani, hogy harmonikus házasságban élnek, náluk boldogabb pár nem létezik.

Mint korábban megírtuk, Mihályi Győzőt a minap egy szakmai csalódás is érte, hiszen noha ő is pályázott a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói posztjára, végül Szikora János lett a befutó.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik