Szórakozás

Madonna elnök akar lenni

Kevesebbet költene fegyverekre, többet az oktatásra és a művészetekre az énekesnő, ha őt választanák meg az amerikai elnöknek.

Korábban Madonna volt Barack Obama egyik legnagyobb rajongója, legutóbb azonban nem volt éppen hízelgő, amit az amerikai elnökről mondott. Az egyik interjú során kérdezték meg tőle, mit tenne, ha egy napra elnök lehetne.

„Nem lehet sok mindenen változtatni egy nap alatt. Azt hiszem, hosszabb időre szeretnék az Egyesült Államok elnöke lenni. Nem költenék annyit tömegpusztító fegyverekre, helyette viszont jobban támogatnám az oktatást és a művészeteket.”

Annak ellenére, hogy Madonna világsikereket ért el, ma is el tudja képzelni, hogy ezt lehet fokozni. Az 53 éves sztár annak tulajdonítja a sikerét, hogy mindig képes megújulni, és semmit nem vesz biztosra az életben.

„Nehezebb ismertnek maradni, mint ismertté válni. Nem hiszem, hogy vannak szabályok, hogyan kell ezt csinálni. Igazán szeretned kell, amit csinálsz. Emellett elképzelésekkel, ideákkal kell táplálni a lelket, ez vezet fejlődéshez. Így lehet művészetet létrehozni. Amikor a munkámról van szó, semmit sem veszek biztosra, mindenért újra és újra megharcolok.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik