Szórakozás

Gyereket szeretne a magyar művész

Újra szeretné élvezni a kisgyerekes apaság örömeit Varnus Xavér. A zenész úgy véli, a korábbiakhoz képest sokkal több türelme lenne most a neveléshez.

Kárász Róbert és Tatár Csilla a TV2 Mokkájában Varnus Xavért faggatták. Az orgonaművészt az egyik facebookos bejegyzése nyomán hívták be a stúdióba, miszerint gyermeket szeretne. Xavér a beszélgetés elején megjegyezte, nem igazán érti, mitől hír ez, de aztán hozzátette, természetesen szívesen beszél róla.

A sikeres orgonaművész elmondta, úgy véli, most alakult ki körülötte az az élet, amely lehetővé teszi, hogy születendő gyermekének szellemileg és egzisztenciálisan is a legtöbbet nyújtsa. Hozzátette, ugyan van két fia, de ők már kinőttek abból a korból, amikor ölbe venni és becézni lehet őket.


Xavér viccesen elmondta, hogy  kiskutyáján tesztelte, hogy mennyi türelme van, és rájött, hogy jóval több, mint húsz éve, amikor is neki kellett a fiaihoz felkelni és pelenkázni őket, mert a vele élő “nagyságos asszonyok” nem voltak hajlandóak erre. “Akkoriban Bachból és a pelenkázásból állt az életem” – emlékezett vissza. Tatár Csilla kíváncsi lett volna a zenész mostani párjára is, de Xavér kijelentette, hogy nem beszél róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik