Élet-Stílus

Oroszlán Szonja: Engem többen hagytak el Szabó Győző miatt

RTL Klub és Tulok András / RTL Klub
RTL Klub és Tulok András / RTL Klub
Azt mondja, vannak, akik a mai napig azt hiszik, hogy kollégájával házastársak.

A #Bochkor vasárnap esti adásában Oroszlán Szonja, Szandi, Kovács ‘Kokó’ István és Sváby András ültek le beszélgetni Bochkor Gáborral. A műsorvezető a féltékenység és a hűtlenség témakörében is faggatta vendégeit, aminek nyomán Oroszlán Szonja megosztotta, hogy az ő szerelmi életében – noha nem szándékosan, de – „rengeteg feszkót” okozott Szabó Győző, akivel hosszú évek óta dolgoznak együtt – írta meg az adás debütálása előtt a naphire.hu.

Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például, tényleg

– árulta el a színésznő, aki aztán Svábyhoz fordult, és elmondta neki, volt olyan alkalom, hogy az ő neve is felmerült egy randiján. Partnere azt hitte, évtizedekkel korábban ők ketten hajózni mentek együtt.

– Azt hiszem, te is felmerültél. Hogy én hajózni voltam veled, 25 évvel ezelőtt
– Tényleg? De jó! És miattam elhagyott egy pasi?

– hangzott a beszélgetés, mire Oroszlán azt mondta, nem is ismerik egymást Svábyval, egyébként pedig rosszul viseli a hajózást, mert hányingere van.

Az adásban elhangzottakkal kapcsolatban a színésznő később a naphire.hu-nak nyilatkozott, elárulva: vannak, akik a mai napig azt hiszik, hogy Szabó Győzővel ők ketten férj és feleség.

A taxisok mindig kérdezik, »hogy van a férjem«, meg mondják, hogy mit adjak át neki. Most már az a jó, hogy eltelt X év. Az elején, amikor a Győzővel elkezdtünk dolgozni, a Brigi és Brúnóban még 20 évvel ezelőtt, majd a Valami Amerikában, az akkori párjaim szépen egymás után ezt nem bírták feldolgozni. Most már más azért. Ennyi év távlatából ezt talán már kezdik elfogadni. De sokan tényleg azt hiszik, hogy Szabó Győző a férjem

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik