Szórakozás

VV Szandika már szexel a pénzért

Néhány hete robbant a hír: az egykori villalakó sztriptízből él ismét! Azonban ez nem minden, a hétvégén egy osztrák Erotika Kiállítás színpadán VV Szandika még egy lapáttal rátett.

Feltehetően egy percig sem szerette volna titkolni kilétét, hiszen már művészneve is árulkodó: VV Szandikából Sandra Celebry lett. A ValóVilág egykori plasztikcicája az elmúlt hétvégén a szomszédunkban, a sógoroknál mutatta meg, mitől is döglik a légy. A Hír24-nek december elején azt mondta, elege van a celeblétből. “Nem szeretnék semmiről sem beszélni vagy nyilatkozni. Lehet, hogy az emberek rég hallottak rólam, de azt hiszem soká is fognak. Nem szeretnék többet szerepelni” – mondta határozottan.

Arról nem beszélt, valóban árulja-e a testét Németországban, pedig akkortájt már megjelentek róla efféle hírek szexuális témájú blogokon.

Szandika néhány hete vallott, akkor azonban csak annyit ismert el: pénzért sztriptízráncot vállal, igaz, kollégái között számos ismert felnőttfilmes hölgy megtalálható. A közel két hónapja jött lehetőséget követően a jelek szerint Szandika még mélyebben beleásta magát a szakmába, hiszen míg eddig csak táncos munkáról volt szó, hétvégén Grazban már kolléganőjével azt is megmutatta, hogy miként tudja szeretni egymást két nő, hogyha szabadjára engedik a fantáziájukat. Szandi, azaz Sandra pedig mindent megmutatott, ami a kéz-, csípő- és szájtechnikát illeti.

Szerettük volna megkérdezni Szandrát, hogy miként érezte magát a több ezres nézősereg előtt a vadonatúj műsorával, de telefonja egyelőre ki van kapcsolva. Így amíg elérjük, kénytelenek vagyunk beérni a színpadi műsorának videójával, amelyen Tera Bonddal kergeti őrületbe egymást és az osztrákokat. A rendezvényen ugyanis fotók és videók tucatjai készültek, amelyek el is lepték a világhálót.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik