Szórakozás

Plasztikáztatta melleit a TV2 sztárja

Megnagyobbítatta melleit az ÖsszeEsküvők nyertes menyasszonya, Csenge. A szép, vékony lány biztos benne, ezután jobban érzi majd magát a bőrében.

Elöl deszka, hátul lécnek gúnyolták a fiúk a középiskolában Csengét. A kitűnő alakú, tornász múltú lány most úgy döntött, nem halogatja tovább a plasztikai műtétet, így két nappal ezelőtt sebész szikéje alá feküdt. Az ÖsszeEsküvők nyertes menyasszonya a Hír24-nek elmondta, természetesen mindig is zavarta a keblei miatt ért kritika, de azt hangsúlyozta, hogy saját magának és vőlegényének, Petinek szeretne megfelelni.


“Vékony testalkatom van, természetesen ennek megfelelő méretű implantátumokat kértem. Fontos volt, hogy ne legyenek túl nagyok se a melleim, és természetes hatásuk legyen. Sosem voltam a plasztikai műtétek híve, de ezt az egy korrekciót elvégeztettem, szerintem a nőiesség része a formás mell. Ám ahogy ezelőtt sem tettem, úgy ezután sem fogom magazinokban mutogatni magamat ” – szögezte le Csenge, akit ma engednek haza a kórházból.

“Még fáj a műtét helye, nehezen mozgok, de Peti itt van velem és segít mindenben” – tette hozzá.

Csenge édesanyja, Tóth Zsuzsa kérdésünkre elmondta, először nem örült lánya elhatározásának. “Féltettem, hiszen mégiscsak egy műtét, de mivel nekem is kis kebleim voltak ennyi idősen, megértettem, hogy Csengét is frusztrálja a dolog. Amikor kiválasztotta az implantátumot, beláttam, kicsivel nagyobb mellekkel még csinosabb lesz” – mesélte.

A lány vőlegénye, Peti számára csupán egy a fontos, szerelme boldog legyen és jól érezze magát a bőrében. “Eddig is nagyon tetszett, és ezután is így lesz” – mondta el. A fiú nem titkolta, a beavatkozás előtt jobban izgult, mint Csenge. “Nagyon féltettem” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik