Élet-Stílus

Kulcsár Edina a negyedik gyereke születéséről: Nem értem, hogy lehet félni egy ilyen csodától

TV2
TV2

Az influenszer azt mondja, nagyon sokat számít, ki mellett várja a babáját.

Kulcsár Edina és G.w.M február végén jelentették be, hogy úton van a második közös gyerekük. A terhessége ötödik hónapjában járó influenszer és rapper férje nemrég a Blikknek adtak villáminterjút, melyben elmondták, maximális náluk az öröm, G.w.M ugyanis már a megismerkedésükkör azt mondta Kulcsárnak, hogy szeretne majd tőle egy fiúgyereket. Már azt is tudják, hogyan fogják majd hívni a kicsit, a nyilvánossággal viszont egyelőre nem kívánták megosztani a választott nevet.

Amikor az egykori szépségkirálynőt arról kérdezték, nem fél-e attól, hogy hogyan fogja bírni az előttük álló időszakot, a következőt felelte:

Abszolút nem félek. Szinte minden harmadik ember ezt kérdezi. Én nem értem, hogy lehet félni egy ilyen csodától. Van négy, sőt igazából hat, ha összevonjuk az összes gyereket. Tök érdekes, hogy az elsőtől kicsit tartottam, a másodiktól féltem, és onnantól kezdve, hogy Márk mellett vagyok, a harmadikat olyan könnyen vettem, a negyediket meg aztán végképp. Tehát abszolút nem félek. Minket a gyerekek éltetnek, tényleg

– jelentette ki Kulcsár, hozzátéve: nagyon sokat számít az, hogy ki mellett várja a kisbabáját.

A minap G.w.M is megszólalt születendő gyerekéről:

Kapcsolódó
G.w.M a születendő kisfiáról: Anyukája kiváló üzletasszony, apukája rapsztár, baj nem lehet
Szerinte egy fiúgyereknek kötelező vezéregyéniséggé válnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik