Szórakozás

Halálos kór fenyegeti a fiatal Megasztárost?

nagy adri (nagy adri)
nagy adri (nagy adri)

Az átlagosnál többet kell bőrgyógyászhoz járnia a Megasztár énekesnőjének, nehogy anyajegyeiből bőrrák alakuljon ki.

Orvoshoz ment Nagy Adri. A Megasztár-felfedezettje szűrővizsgálaton vett részt, ugyanis van két  olyan anyajegye, amelyet később lehetséges, hogy el kell távolítani. A fiatal énekesnő testén az átlagosnál több anyajegy van, amelyekre sokkal jobban oda kell figyelni.


“Volt már olyan anyajegyem az arcomon, amit le kellett szedni, de szerencsére nem maradt nyoma” – mesélte Adri, aki a veszély ellenére olyakor azért napozik, de mindig magas fényvédőtartalmú krémmel.

Az orvos először bőrmikroszkóppal, majd számítógéppel vizsgálta meg a gyanús anyajegyeket Adri testén, és azt javasolta neki, mivel az egyik megváltozott,  fél év múlva újra nézesse meg magát, nehogy nagyobb legyen a baj.

Nem Adri az egyedüli hírességünk, akinek bőre kiemelt figyelmet igényel. Miló Vikinél például mellmegnagyobbító műtéteután fedeztek fel elváltozást, ami miatt meg is kellett operálni, Andor Éva pedig hetekig rettegett a melanómától, miután szövetmintát vettek az egyik anyajegyéből, ám szerencsére kiderült, egészséges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik