Szórakozás

Rettenetesen lefogyott a válófélben lévő megasztáros

Most már biztos: Fekete Dávid és Cserpes Laura úgy döntöttek, külön folytatják. A férfi elárulta, rendkívüli módon megviselte a szakítás.

Mindenkit megdöbbentett, amikor az elmúlt napokban kiderült, hogy Fekete Dávid és Cserpes Laura válik. Bár a pár szakításáról egy évvel ezelőtt is pletykáltak, az énekes akkor a Hír24 kérdésére cáfolta a híreszteléseket. Úgy tűnt, kapcsolatukat rendbe tudták hozni, a Megasztár 6 válogatóján és párbajadásán pedig Dávid igazi szerelmes férjként izgult Lauráért, aki végül is nem került be a 12 legjobb közé.

Fekete Dávid a TV2 Aktívjában mondta el, hiába küzdöttek kitartóan házasságukért, végül úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. Az énekes azt is hozzátette, ők a Szinetár-Bereczki párossal ellentétben nem csak a magánéletben, hanem szakmailag is elválnak, mert érzelem nélkül nem tudnák hitelesen átadni szerelmes duettjeiket.


Dávid elköltözött közös otthonukból, ám azt nem tagadja, nagyon megviselte a válás, olyannyira, hogy az elmúlt időszakban hat kilót fogyott. Az énekes elárulta, a válókeresetet még nem adták be, de mindez csak napok kérdése. A Megasztár-felfedezett arról is beszélt, az első békéltető tárgyalástól egy kicsit tart, nem tudja, hogyan fognak reagálni a kialakult helyzetre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik