Szórakozás

Christina Aguilera őszintén mesélt válásáról

Öt hosszú év házasság után az énekesnő és Jordan Bratman házassága megromlott.

„A dolgok boldogtalanná tettek minket Jordannel, és tudtam, hogy ennek véget kell vetni. Nem volt jó se nekünk, se Maxnek, akinek végig kellett asszisztálnia a veszekedéseinket. Amikor boldogtalan vagy egy házasságban, a gyereked az egyik, aki megszenvedi – és ez volt az, amit nem akartam a fiamnak” – nyilatkozta a People magazinnak az énekesnő, aki októberben adta be a válási papírokat.

Christina megpróbált tenni azért, hogy megmentse házasságát: közös olaszországi útra ment a család, de még az együtt töltött idő sem segített megoldani a problémákat. Végül a Burlesque forgatása után döbbent rá, hogy cselekednie kell.

„Amikor befejeztük a forgatást, nem éreztem jól magam otthon. Sok dolog kavargott bennem. Rájöttem, hogy már nem vagyunk jók egymásnak, és így nem tudnék újabb öt évet együtt lenni vele” – mondta Christina, aki új szerelméről, Matthew Rutlerről is nyíltan mesélt.

„A felvételek alatt nagyon szoros barátság alakult ki köztünk. Ő az a fajta ember, akivel órákon át tudsz beszélni telefonon. Csak azután kezdtünk el járni, miután elváltam. Most újra randizom, és nagyon élvezem” – árulta el az ismét sugárzó világsztár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik