Szórakozás

Lady GaGának nevezte el kislányát az apa

Sokkot kapott egy édesanya, miután férje a popsztárról nevezte el a gyermeküket.

Egy amerikai Ian Clark háromgyermekes amerikai férfi, Lady Gagának nevezte el kislányát. A 12 napos kisbaba teljes neve Maggie Maisie Lady GaGa.

„Nem hittem el, hogy a férjem tényleg megtette ezt. Ian biztos volt abban, hogy ez a név nagyon jó ötlet, én erre azt válaszoltam, hogy szó sem lehet róla. Az anyakönyvi kivonaton nagyon érdekesen mutat a név. Mindenki látni akarja, mert nem hiszik el, hogy Ian tényleg képes volt ezt megcselekedni. Még mindig sokkhatás alatt vagyok” – nyilatkozta Melanie, a kislány édesanyja.

Ian Clark elárulta, hogy az anyakönyvvezető néha mosolyogva nézett rá, s nem egyszer rákérdezett, hogy nem változtatja-e meg a véleményét.

„Többször kérdeztem a gyerekeket, hogyan hívjuk majd a kistestvérüket. Maddy, a nevelt lányom azt mondta, hogy legjobb név, a Lady GaGa lenne. Azt mondtam neki, hogy ez egy nagyon jó név, s ha nagyobb lesz, díjazni fogja a választásunkat. Az emberek egyfolytában azt mondogatták nekem, hogy a Maggie régimódi név a Lady GaGa egyedi” – nyilatkozta a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik