Szórakozás

Összevitatkozott Juliette Binoche és Gérard Depardieu

A nyilvánosság előtt üzenget egymásnak a franciák két színészóriása, Juliette Binoche és Gérard Depardieu.

Depardieu nemrégiben egy interjúban kétségbe vonta kolléganője színészi kvalitásait. A világhírű színésznő most a brit sajtón keresztül üzent vissza a 61 éves színésznek.

Binoche szerint Depardieu talán féltékeny, vagy provokálva érzi magát a színésznő legújabb, Certified Copy című filmjétől. “Tudom, hogy néhány férfinak gondjai vannak a filmmel…, mert túl sok teret ad a nőknek” – mondta az Empire magazinnak adott videointerjúban. Megjegyezte, hogy Depardieu talán úgy érzi, megsértették férfiasságában.

A színész a Profil című osztrák hetilapnak adott interjújában azt mondta: “Apropó Juliette Binoche: kérem magyarázza el, mi ennek a színésznőnek a titka. Jó lenne tudni, miért tartják olyan nagyra oly sok éve. Semmi nincs benne! Semmi!”. Depardieu szerint ugyanakkor Isabelle Adjani például fantasztikus. “Vagy Fanny Ardant: óriási, végtelenül lenyűgöző” – fogalmazott.

A 46 éves Juliette Binoche a BBC brit közszolgálati adónak az üggyel kapcsolatban elmondta, nem ismeri a színészt, és nem tudja, mivel ártott neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik