Szórakozás

Havas Henrik nyugdíjba ment!

Havas: mikor a feleségem nyugdíjba ment, mondtam neki, hogy milyen ciki nekem egy nyugdíjassal ágyba bújni, erre tessék, már én is az vagyok!

“Úgy történt, hogy tavaly novemberben egy Pozsonyi úti étteremben ültem, amikor odajött hozzám Dévényi Tibi bácsi, aki arról mesélt nekem, hogy milyen is a nyugdíjas élet. Teljesen elcsodálkoztam azon, hogy nyugdíjba ment, ő pedig megkérdezte tőlem, hogy én még miért nem vagyok az. Erre közöltem vele, hogy azt sem tudom, hogyan kell nyugdíjba menni. Felvilágosított, hogy a könyvelőmnek kell szólnom, aki elintézi. Rájöttem, hogy Tibi bácsinak teljesen igaza van, hiszen minek is fizetnék járulékot, amikor jár nekem a nyugdíj, így az állam fizet nekem” – mesélte nevetve a Tanár úr.

“Ez az egész azért furcsa, mert amikor a feleségem korengedménnyel nyugdíjba ment, mondtam neki, hogy mekkora ciki nekem egy nyugdíjassal ágyba bújni, erre tessék, már én is az vagyok! Meg kell mondjam, nem jártam rosszul, hiszen sokat nyomott a latban, hogy hosszú éveken át voltam a Magyar Rádió főmunkatársaként az öt legjobban fizetett ember egyike. A nyugdíjam több mint kétszázezer forint. Tekintve, hogy eddig háromszázat fizettem járulékként, így félmillióval beljebb vagyok, amióta nyugdíjaztak” – mesélte el Henrik a Napi Ásznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik