Élet-Stílus

Sztárban Sztár leszek!: Tóth Gabi kapcsán belső vizsgálatot indított a TV2

tv2
tv2
Egy felvétel miatt.

A Sztárban Sztár leszek! hétvégén adásba kerülő része miatt mozgósítania kellett magát a TV2-nek, ugyanis néhány tévénéző úgy vette észre, Tóth Gabi valamifajta dohányterméket szívott a stúdióban. Az egyik versenyző kisvideóját követően – mikor már a színpadra vonult be – a kamera a mestereket mutatta, és úgy festett: Tóth Gabi füstöt fúj ki a szájából, kezében pedig valamit szorongat.

Ha valóban ez történt, szabályt szegett, mint azt a lap hozzáteszi: „Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése”.

A Blikk megkereste az énekesnőt, jól látták-e ezt a nézők.

Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb

– mondta Tóth Gabi, aki a lap szerint hozzátette:

„valamiféle vitaminos pipát szívott, amelyet „minden influenszer reklámoz”, de a márkájára nem emlékezett”.

A TV2 sajtóosztálya is reagált a jelenetre.

A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban.

Az ominózus felvételt azóta kivágták a TV2 videójából, ami a tv2play.hu-ra felkerült az adás után.

A minap a Séfek Séfe adásában szerepelt, amit hónapokkal korábban vettek fel Krausz Gáborral:

Kapcsolódó
Séfek Séfe: adásba került az epizód, amit Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt forgattak
Tortákat kóstolgattak közösen: na nem esküvőre, hanem Hannaróza születésnapjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik