Szórakozás

Arra kéri látogatóit egy brit napraforgófarm, hogy ne vetkőzzenek meztelenre

Közösségi felületein kéri látogatóit egy brit napraforgófarm, hogy ne vetközzenek mezetelenre a virágok között, miután egyre több influencer osztott meg a farm területén készített ruhátlan képeket.

„Szeretnénk mindenkit emlékeztetni, hogy családbarát terület vagyunk, ezért arra kérjük látogatóinkat, hogy tartsák magukon a ruháikat. Egyre több jelzést kapunk, hogy aktfotózások zajlanak nálunk, és nem szeretnénk, ha ilyesmi történne nyitvatartási időben” – írta ki Facebook-oldalára egy brit gazdaság.

Az anglia déli partjainál fekvő Hayling szigeten működő Stoke Fruit Farmot egy testvérpár, Sam Wilson és Nette Petely üzemelteti. A 350 hektáros gazdaságot, melyen többek között búzát, hüvelyeseket, burgonyát, tököt, kukoricát és természetesen napraforgót termesztenek, a nagyapjuk alapította.

Wilson a CNN-nek elmondta, korábban is történtek hasonló dolgok, de az utóbbi időben nagyon elszaporodtak a meztelen fotózások a gazdaságban. Csak az elmúlt hónapban hatról szereztek tudomást a tulajdonosok. Mivel több esetnek gyerekek is tanúi voltak, Wilsonék úgy döntöttek, vetkőzést tiltó táblákat helyeznek ki a farmon.

A férfi elárulta: hat évvel ezelőtt ültetett először napraforgókat a templom köré, ahol a feleségével az esküvőjüket tartották. Úgy tervezték, hogy a növények a nagy napjukra virágba borulnak, de valamit elszámoltak, a virágok csak később nyíltak ki.

Wilson és a felesége már a nászútjukon voltak, amikor a férfi nővére telefonon elmondta nekik, hogy kinyíltak a napraforgók és az emberek egyszerűen megőrülnek értük. Az ország távoli részeiből is hajlandók odautazni csak azért, hogy fotókat készítsenek, amiket aztán feltölthetnek a közösségi médiába.

Wilson és a nővére ezt követően nyitották meg látogatható napraforgóföldjüket, ahol mintegy ötven hektáron, nagyjából kétmillió napraforgó várja az érdeklődőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik