Élet-Stílus

Fogadjunk, hogy eddig ön is rosszul pucolta ezeket az ételeket!

Gondolta volna, hogy létezik módszer, amivel a narancsot, a mandarint, a krumplit, de még a kiwit is pofon egyszerűen meghámozhatja? Nem? Akkor kattintson!

Azután, hogy februárban megmutattuk önöknek azt a zseniális technikát, amivel alig három másodperc alatt teljes egészében megpucolhatnak egy főtt tojást, hoztunk egy olyan gyűjteményt, ami abban nyújt segítséget, hogy olyan – köztudottan nehezen pucolható – ételeket is pillanatok alatt hámozhassanak meg, mint a narancs, a főtt krumpli, vagy épp a kiwi. Íme!

1. Pucoljon főtt krumplit másodpercek alatt!

Tipp: még mielőtt megfőzi, vágja körbe a krumpli héját, és főzés után jéghideg vízbe áztassa a krumplikat.

2. Unortodox banánhámozás


3. Ujjbegyszaggatás helyett…


4. A mandarint/narancsot is lehet egyszerűen pucolni


5. Mangót hámozna? Vegyen elő egy vékonyfalú üvegpoharat!

Kipróbálnák valamelyiket? Írják meg nekünk kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik