Élet-Stílus

26 ezer dollár egy adag tésztáért

Jasper Mirabile Junior olasz séf megpróbálkozik étterme kínálatában tartani azt az olasz töltött csőtésztát, amelynek egy adagjáért közel 600 ezer forintot kell adni.

Némi adalék, hogy mit is kaphatunk ennyi pénzért: egy nagy adag fekete csokoládét, ricottával, valamint kandírozott citrommal, valamint annak reszelt héjával. Mindezt ehető arannyal futtatott csőtésztában. A cannelloni, mint kiderül az ismertetőből, eredetileg arab recept, a hagyományokat követi, amikor a dél-olasz szigetet, Szicíliát mórok tartották megszállás alatt a 9. században.

Amennyiben azonnal kedvünk támadt megkóstolni, tisztában kell lennünk vele, hogy még az sem elég, hogy betérünk az étterembe, előtte ugyanis 24 órával jelezni kell, hogy ezt szeretnénk rendelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik