Élet-Stílus

Hálózsákok igazi álmodozóknak

szuperhősös hálózsák 1 (hálózsák, marvel, )
szuperhősös hálózsák 1 (hálózsák, marvel, )

Nem csak megoldanak egy régi problémát, de hihetetlenül menők is a szuperhősös overall-hálózsákok.

Aki aludt már hálózsákban, az pontosan tudja, hogy mennyire nehéz kényelmesen elhelyezkedni bennük. A végtagokkal van a legtöbb probléma: a lábak csak kinyújtva férnek el rendesen, a vállak és a karok, pedig kilógnak a hidegre, hacsak merev múmiapozícióba nem vágja magát az ember.

Csodálatosan oldotta meg a problémát a Selk’bag nevű amerikai cég, egy: „hogy ez nekem miért nem jutott eszembe” jellegű találmánnyal, a hálózsákoverallal, vagy ha úgy jobban tetszik overallhálózsákkal. Az ember bárhol jó melegben lehet benne, s annyit mocoroghat álmában, amennyi csak jólesik. Ráadásul a lábfej részük könnyen leszerelhető, ha úgy adódna, hogy az éjszaka közepén, cipőt kellene húzni, hogy kiszaladhassunk valahová.

 

S ha mindez még nem lenne elég, egy dizájner megalkotta a szuperhősjelmez-mintás overall-hálózsákokat. Nem tudjuk eldönteni melyik a legmenőbb, mert a Pókemberes, a Vasemberes, és az Amerika Kapitányos is fantasztikusan néz ki, de kétségtelenül a lila rövidnadrágos, zöldbőrű izomkolosszus, Hulkról mintázott a legviccesebb.

 

A szuperhősös alvóalkalmatosságok darabonként 150 dollárért (mintegy 38 ezer fotintért) rendelhetők a gyártó honlapján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik