Élet-Stílus

Sebestyén Balázs: Érzékeny világban élünk, nehéz már úgy humorizálni, hogy ne bánts meg valakit

RTL
RTL
Szerinte kiveszőben van az a fajta humor, amit ő képviselne.

Sebetyén Balázs az rtl.hu-nak adott interjút, villámkérdésekre válaszolt. Egyebek között arról is kérdezte a csatorna stábja, hogy mikor érezte először, hogy befejezné a rádiós karrierjét.

Amikor sokadszorra bántottak már, meg sokadszorra tűztek úgy címlapra, hogy nem éreztem teljesen jogosnak, akkor azért eszembe jutott, hogy lehet, hogy abba kéne hagyni. Megváltozott a világ, sajnos. Sokszor elgondolkozom rajta, hogy egy nagyon érzékeny világban vagyunk, nagyon erős a woke, a píszí, minden őrület, és nagyon nehéz már úgy humorizálni, hogy ne bánts meg valakit. Ez az őszinte, kicsit nyíltszájú, kicsit frontálisabb humor, ez így szép lassan kiveszőben van. Ez nagyon nagy baj, de hát ez a világ rendje, úgy néz ki

– felelte a műsorvezető, aki a Balázs Showról, a stílusbakijairól, a kriptovilágról és az apaságról is beszélt az interjúban.

Azt hiszem, jó apa vagyok, remélem, ezt a gyerekek is így gondolják. Szerintem mindenki számít valamire a gyerekkel kapcsolatban, aztán jön a gyerek és átír mindent. Nagyon gyönyörű, nehéz, de szeretetteljes, nagyon fontos dolog a gyereknevelés. Nyilván nem könnyű, vannak nehéz pillanatai, de imádom őket

– tette hozzá.

Sebestyén nemrég a hazai szépségversenyekkel kapcsolatban is kifejtette a véleményét, ezt illető gondolatait alább lehet olvasni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik