Gazdaság

Sokkal több, mint ami kötelező

Lidl
Lidl
Akár féláron is megvehetünk egyes termékeket a Lidlben! Újabb segítség a vásárlóknak, hazánk piacvezető áruházláncától.

A családok védelmében, a magyar kormány megpróbálja mérsékelni az élelmiszerár inflációt. A nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel június 1-től a boltok kötelesek húsz meghatározott termékkategórián belül egy termék árát egy hétig tíz százalékkal leértékelni, méghozzá az azt megelőző egy hónapban alkalmazott legalacsonyabb árhoz képest.

A jogszabály életbelépése előtt is tapasztalhatták a vásárlók, hogy a Lidl elsődleges célja, hogy stratégiai törekvéseivel összhangban támogassa a magyar családokat és a lehető legjobb árak biztosításával segítse őket a mindennapi bevásárlásban. Ennek a törekvésnek köszönhetően 2023 januárjától a diszkontáruházlánc folyamatosan csökkenti az árakat, mely eredményeként már több, mint 500 termék árát mérsékelte. Az árcsökkentett termékek között alapvető élelmiszereket és a vásárlók által közkedvelt termékeket is megtalálhatunk.

„Többet adunk” akció

A Lidl a legnehezebb időszakokban sem hárította át a fogyasztókra a beszerzési árak és más költségeik emelkedését. Ehelyett hosszú tárgyalásokat folytatott a beszállítóival, és sikerült számos termék esetében kedvezőbb beszerzési árakban megállapodniuk. A kedvezőbb beszerzési lehetőségekből fakadó árelőnyt a Lidl továbbadja a vásárlóinak.

Miután a diszkontáruházlánc célja, hogy továbbra is bővítse a mérsékelt árucikkek listáját, és folytassa az év elején megkezdett árcsökkentést, az akcióköteles termékkategóriákban is szeretne még többet nyújtani hűséges vásárlóinak.

Az akcióköteles termékkategóriákból egy-egy terméket a június 1-jétől életbe lépő rendeletben előírt 10 százalék helyett, ezért jelentősen nagyobb mértékben, akár 20-50 százalék közötti kedvezménnyel kínál vásárlóinak.

„Legújabb intézkedésünknek, a „Többet adunk” akciónknak köszönhetően a kötelező 10 százalékos árcsökkentés helyett 20-50 százalékkal mérsékeljük az árainkat az érintett termékek esetébent. Piacvezető áruházláncként fontosnak tartjuk, hogy minden esetben a lehető legjobb árakat tudjuk biztosítani, hiszen így tudunk maximálisan vásárlóink mellett állni.” – emelte ki Tőzsér Judit a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Lidl


Június 8 és 15 között az akcióban érintett tej és tejtermékeket 25-50% kedvezménnyel, a friss húsokat és húskészítményeket, a pékárukat és a megjelölt gyümölcsöket pedig 25-30% kedvezménnyel találhatjuk meg a Lidl polcain.

https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-23-het-2023/view/jumpmarks/page/10

https://www.lidl.hu/l/hu/ujsag/akcios-ujsag-23-het-2023/view/jumpmarks/page/12

Ez az akció önmagában is jelentős megtakarítást eredményezhet a vásárlóknak, de további előnyökhöz is juthat az, aki használja a Lidl és Lidl Plus applikációt.

Hetente ugyanis további 10-12 akciós árucikket jelentő kuponnal spórolhatunk a bevásárlásaink során, valamint a kaparós nyereménykártyákkal és a Kupon Plusszal további kedvezményekhez – mint például ajándék termékek vagy extra számlavégi kedvezmény – juthatunk.
Az üzletekben és az online felületeken (lidl.hu, Lidl app, Lidl Plus app) elérhető akciós újságban pedig mindig megtalálhatóak az aktuálisan elérhető, legkedvezőbb árú termékek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik