Belföld

Gyurcsány: jobbak vagyunk ellenfeleinknél

Nem azért fogunk győzni április 9-én mert különbek, hanem azért, mert jobbak vagyunk, márpedig ez nagy különbség – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje Ráckevén.

A magyar baloldal politikai erkölcs és morál tekintetében is felülmúlja ellenfeleit – jelentette ki a kormányfő a Pest megyei város főterén, közel háromszáz ember előtt tartott választási beszédében. A miniszterelnök megjegyezte: a szocialisták nem küldenek aktivistákat riválisaik nagygyűlésére, hogy így zavarják meg a rendezvényt, hanem azt mondják: tartsuk tiszteletben riválisaink szándékait, politikai rendezvényeit.

A feladatokról szólva a miniszterelnök hangsúlyozta: új utakat kell építeni a főváros környékén, fejleszteni kell az elővárosi vasutat az utazási idő lerövidítése érdekében, és az idegenforgalom fellendítése is fontos feladat.

A rendezvényen egy “Táncolj Fletó. Ez a hozzádvaló. Nem vagy a magyar nemzethez méltó” feliratú transzparens is feltűnt, és néhány bekiabáló is akadt. Ugyanakkor többségében “Igen MSZP” feliratú transzparensek emelkedtek a magasba. Rendőri vagy rendezői beavatkozásra nem került sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik