Nagyvilág

Rendőrt hívott rendetlenkedő kisgyerekeire

rendőrség (police, )
rendőrség (police, )

Az anyuka nem bírt a 1,5 és 3 éves lurkókkal, ezért arra kérte a hatóságokat, hogy rendesen ijesszenek rájuk.

A floridai Melissa Townsend annyira ráunt csemetéi viselkedésére, hogy tárcsázta a 911-et és teljes nyugalommal bejelentette: “Szükségem van egy rendőrre, aki idejön és sz*rrá ijeszti a gyerekeimet.

Miután a vonal túlsó végén értetlenségbe ütközött, kifejtette a kezelendő vészhelyzetet. “Nem hallgatnak rám és tiszteletet kell tanuljanak és meg kell ismerjék a bűnüldözés és egyéb, hatalommal bíró embereket. Meg kell tanulják ezt a leckét.

Ugyan erre válaszul a diszpécser arról tájékoztatta a 27 éves anyát, hogy a rendőröknek nem szokásuk gyerekeket ijesztgetni, mégis kiküldött egy járőrt a megadott címre. A rendőr azonban nem a gyerekeket, hanem részeg anyjukat leckéztette meg, aki letartóztatásának rugdosva próbált ellenállni.

Persze nem ez az első alkalom, hogy valaki nem teljesen érti a segélyhívó lényegét. Ugyancsak amerikai eset, hogy a 911 tárcsázásával valaki sajtburgerhez vagy épp cigarettákhoz akart hozzájutni; de arra is volt már példa, hogy egy férj a feleségére hívta rá a rendőröket, mert az nem hagyta őt facebookozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik