Élet-Stílus

Schobert Lara: A következő cél, hogy elköltözöm a szüleimtől

Egy ideig külföldön élt, most azon dolgozik, hogy újra el tudjon költözni otthonról.

Schobert Lara a héten a Hal a tortánban bizonyítja főzőtehetségét, Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyereke a Bestnek elárulta: a szüleitől tanult mindent a konyhában, a gyakorlatban azonban csak alig egy éve kezdett többet főzni, amikor Hollandiába költözött ex-barátjával. Bár kapcsolatuk azóta véget ért, Schobert Lara pozitívan tekint az elmúlt időszakra.

Élveztem, hogy amíg a volt párom dolgozott vagy iskolában volt, addig én otthon lehettem, és a tanulás mellett főztem, mostam, takarítottam. Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimtől. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, akkor valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban. Ugyanakkor jólesik, hogy annak ellenére, hogy anyukámék nagyon féltettek, iszonyú büszkék rám, hogy képes voltam helytállni, és ezt el is mondják. A szeretetük, a biztatásuk nagyon sokat jelent

– mondta el a magazinnak.

Jelenleg aerobikedzőnek tanul, és nem titok, hogy már az is szóba került, hogy előbb-utóbb besegít a családi vállalkozásba.

Anyukámat annyira boldoggá teszi mindez, hogy bevallom, ha ezt előre tudom, akkor már jóval előbb elkezdek ebben az irányban gondolkodni. Persze korábban nem lett volna hozzá akkora kedvem, mint most. Ki gondolta volna, hogy ennyit változom egy év alatt? Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözöm a szüleimtől.

Schobert Lara elmondta, néhány nehéz év után mostanra nagyon jó lett a kapcsolata a szüleivel, akik mindenben támogatják őt.

A kamaszéveim nehezen teltek. Az volt a legkevesebb, hogy például alig ettem. Mindez a múlt. Elégedett vagyok, ha tükörbe nézek, és már én is látom, amit korábban nem, hogy a közösségi média milyen hamis képet fest sokszor, és olyanokat szeretünk mi, fiatalok utánozni, akiket nem lenne szabad. Az én evészavarom is ezért alakult ki, ma viszont egészségesen táplálkozom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik