Belföld

Életveszélyes balesetet szenvedett a Fiatal Baloldal elnöke

Kedden Komássy Ákos, a Fiatal Baloldal elnöke egy debreceni politikai rendezvényről Budapestre tartva balesetet szenvedett, utas- és munkatársa elhunyt.

A Fiatal Baloldal közleménye szerint a Budapest irányába tett visszaút során az elnök kocsija súlyos balesetet szenvedett. Komássy állapota súlyos. Utastársa, a Fiatal Baloldal országos irodájának munkatársa még súlyosabb sérüléseket szenvedett, és az éjszaka folyamán elhunyt.

Az ügyben rendőrségi eljárás folyik. Annak lezárultáig, illetve amíg újabb fejlemények nem történnek, a szervezet nem tud, és nem kíván többet elárulni.

Az országgyűlési választások második fordulójáig a Fib minimálisra csökkenti központi tevékenységét. Az elengedhetetlen, operatív feladatokat a szervezet alelnökei által vezetett operatív testület fogja ellátni.

Szabályosan haladó kamionba szaladt a személygépkocsi

Gálik Viktória, az autópálya-rendőrség szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán éjszaka Mogyoród térségében a 24-es kilométernél egy szabályosan haladó kamionba hátulról belerohant egy személygépkocsi, majd megpördült és a szalagkorlátnak ütközött. Az autóba ezután beleszaladt egy kisteherautó. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset akkor történt, amikor egy teherautó a benzinkúttól kikanyarodott az útra.


A gépkocsivezetőt és utasát tűzoltók szabadították ki a személyautóból, mindketten súlyos, életveszélyes sérülést szenvedtek. Az utas, egy 25 éves nő a kórházba szállítás közben életét vesztette.

Részvét az ellenféltől

Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke, a Fidesz szóvivője az MTI-nek nyilatkozva őszinte részvétét fejezte ki az elhunyt családjának és a Fibnek. Mint mondta: megrendüléssel vették tudomásul Komássy Ákos balesetét, és mielőbbi gyógyulást kívánnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik