Belföld

Deutsch-Für: az SZDSZ cselédpárttá vált

Az MSZP hűséges kiszolgálójává, cselédpártjává vált az SZDSZ, amely kioktató szónoklatot tart programról és miniszterelnök-jelöltről, holott ezek közül egyikkel sem rendelkezik - közölte Deutsch-Für Tamás, a Fidesz kommunikációs vezetője.

„Az a párt tart kioktató szónoklatot programról és miniszterelnök-jelöltről, amely ezek közül egyikkel sem rendelkezik. Képes volt ugyanakkor a legcsekélyebb lelkiismeret-furdalás nélkül elárulni a rendszerváltoztatást, és néhány év alatt a rendszerváltoztató, öntudatos, antikommunista pártból az utódpárt hűséges kiszolgálójává, cselédpártjává válni” – írta közleményében Deutch-Für Tamás.

Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke Szombathelyen azt mondta, hogy jelenleg nincs a „másik oldalon” sem miniszterelnök-jelölt, sem pedig program, amelyet támogatni lehetne. Kóka János liberális gazdasági miniszter budapesti sajtótájékoztatóján Kuncze Gáborral egybehangzóan úgy fogalmazott: „jobboldalon ebben a pillanatban két dolog hiányzik, ami a kormányalakításhoz és a választások megnyeréséhez általában szükséges, a program és a kormányfő-jelölt”.

Deutsch-Für Tamás szerint „a rendszerváltoztatást ma is fontosnak érző emberek méltán várhatnak el nagyobb önmérsékletet, szerénységet az egykor antikommunizmusáról híres SZDSZ-től, amely most a szocialistáknak hálálkodik, hogy segédkezett a szabad demokraták parlamentben tartásához”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik