Belföld

Megelőzné pénze értékvesztését?

Ha a válasza igen, érdemes kipróbálnia a Raiffeisen Bank prémium banki szolgáltatást, ami a személyes pénzügyi tanácsadás mellett kedvező számlacsomagot is biztosít.

A jelenlegi világgazdasági környezetben egyre inkább felértékelődnek a jó befektetések. Eligazodni azonban nem könnyű, ezért is érdemes igénybe venni a Raiffeisen Bank Prémium  banki szolgáltatásait.

Miért éri meg a Raiffeisen Banknál Prémium ügyfélnek lenni? 

  • Tapasztalt személyi bankárunk segítségével 360 fokos pénzügyi tanácsadást vehet igénybe, így megtalálhatja az Önnek legoptimálisabb befektetési formát.
  • Igény szerint személyesen, vagy online, videokapcsolaton keresztül intézheti napi bankügyeit, kezelheti befektetéseit.
  • Rendkívül kedvező díjú, sok díjmentes elemet tartalmazó, csak a Prémium ügyfélkörnek elérhető számlák közül választhat, amelyekhez magas presztízsű betéti és hitelkártyákat is igényelhet.
  • A Raiffeisen Bank fiókjaiban diszkrét körülmények között, elsőbbségi kiszolgálást vehet igénybe.
  • Széleskörű, hazai és nemzetközi befektetési termékkínálatból választhat.
  • Nálunk Ön van a középpontban!

gettyimages

Hogyan lehet Raiffeisen Prémium ügyfél?

A Raiffeisen Bank több, mint tíz éve Magyarország egyik vezető prémium szolgáltatója. 2022-ben elnyerte a Magyar Nemzeti Bank „Zöld Bank” díját, többféle fenntartható befektetési lehetőséget is kínál.

Csatlakozzon még ma ide kattintva , és néhány órán belül már élvezheti a kiemelt ügyfeleinknek járó szolgáltatásainkat és megoldásainkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik