Élet-Stílus

„Az 51-es körzet átjáró a Paradicsomba” – Vanda és Merci megfejtették az emberiség jövőjét

Hintázás közben vitatták meg az élet nagy kérdéseit a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői.

Tallós Rita távozása után VV Merci és Schumacher Vanda a világot övező nagy kérdésekről kezdtek beszélgetni a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, illetve hogy milyennek képzelik a jövőt.

Van egy világmegváltó tervem igazából, amit most lehet elmondok, és ellopja valaki. Biztos, hogy egy olyan világban fogunk élni, ami sokkal jobb lesz. Szerintem kevesebb háború lesz

– kezdte Schumacher, Merci pedig osztotta a véleményét, mivel ő sem szereti a háborút, és nincs kedve menekülni, mert most tök jól van az életében. Meg is beszélték, hogy keresni kéne egy helyet, ahol mindig béke van.

– Szerintem amúgy biztosan létezik egy pont a Földön, ahová csak titkos belépés van, ahol amúgy minden jó.

– 51-es körzet! Az tuti egy olyan átjáró a világban, ahol tényleg az igazi Paradicsom van.

– Biztos, hogy van egy ilyen paradicsomi környezet…

– Tudom! Hozzáférés az ilyen átjárókhoz, hogy hívják ezeket? Féreglyukakhoz. Majdnem azt mondtam, hogy patkánylyukak.

– Szerinted az 51-es körzetben van egy féreglyuk?

– Szerintem az ilyen helyeken biztos, hogy van, és ezeket kell megcélozni. Tuti, hogy ez olyan féreglyuk, ami mindenkit a saját Paradicsomába visz el.

Schumacher szerint a metaverzum jelenti a jövőt, mindenki egy saját világban fog majd élni. Merci arra jutott, hogy rakna az emberek agyába egy chipet, ami a szemükből kilövellő lézersugár segítségével készítené el az ételeket, amiket megkívánnak. Vanda végül rádöbbent, hogy jobb lenne, ha az alapoknál kezdenék, így rátértek olyan kérdésekre, mint hogy miből készül az üveg, az alumínium és a gumi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik