Élet-Stílus

Utastájékoztatás helyett nyögések szóltak az American Airlines járatán, de a személyzet nem tudott magyarázatot a dologra

Zoonar RF / Getty Images (illusztráció)
Zoonar RF / Getty Images (illusztráció)
„Szó szerint félúton volt az orgazmus és a hányás között” – írta le a váratlan pillanatokban megszólaló hangokat az egyik utas a repülőn készített videójában.

Hátborzongató videót tett közzé pár napja közösségi oldalán egy férfi. A szeptember 6-án készült felvétel tanúbizonysága szerint az American Airlines Los Angelesből Dallasba tartó járatán az utasok nemcsak utastájékoztatást, hanem furcsa különböző öklendezésre vagy nyögésekre emlékeztető bizarr zajok is hallhattak a repülőgép hangosbemondójából – írja a Los Angeles Times.

A kétperces videót egy Emerson Collins nevű filmproducer és nonprofit igazgató rögzítette, és a fura hangok mellett – amik állítása szerint az egész utazást végigkísérték – ő látható rajta, ahogy az eseményeket az ülésében ülve.

@emersoncollins1

Weirdest. Flight. EVER!

♬ original sound - Emerson Collins

„Szó szerint félúton volt az orgazmus és a hányás között” – mondta a férfi a „élete legfurcsább repüléséről” a klipben, de amellett, hogy azon lamentált, valaki ételmérgezést kapott-e, vagy netalántán valaki élvezkedik-e a fedélzeten, az is hallható, ahogy az egyik légiutas-kísérő közli a hangosbemondóban: ők maguk, a gép személyzetének tagjai sem tudják, honnan jönnek ezek a hangok.

Hölgyeim és uraim, tisztában vagyok vele, hogy rendkívül zavaró hang hallatszik a hangosbemondóból. A fedélzet próbálja elhárítani a hibát, próbálja kikapcsolni, ezért kérjük, legyenek velünk türelemmel. Tudjuk, hogy ez egy nagyon furcsa anomália, és egyikünk sem élvezi

– szólt a személyzet üzenete.

Egyébként vélhetően egy újfajta átverésről, úgynevezett prankről – amikor valakik feltörik a hangosbemondó rendszerét –, vagy az unatkozó személyzet csínytevéséről van szó.

A lap beszámolója szerint az utóbbi időben több hasonló panasz is megjelent az American Airlines utasaitól a Twitteren. A legelső ilyen, júliusi bejegyzést ráadásul egy techcég egyik New Yorkból Los Angelesbe tartó járatán utazó vezetője tette közzé.

Figyelemreméltó és nagyon idegesítő volt (…). Az olyan kulturális utalások miatt, mint a szörnyecskék a repülőgép szárnyán, vagy a kígyók a repülőn (…), mindannyian felkészültünk arra, hogy őrült, nyugtalanító dolgok történhetnek a repülőgépeken. És ez valahogy beleillik ebbe a képbe

– emlékezett vissza különös nyári repülésére a történetével a Twitteren jelentkező Bradley P. Allen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik