Élet-Stílus

Barátnőjével szelfizett egy szakadék szélén, majd leesett a 200 méteres mélységbe egy olaszországi szikláról

Paolo Kirschner / EyeEm / Getty Images
Paolo Kirschner / EyeEm / Getty Images
A férfi szülőfalujában kirándultak, amikor a fotó kiposztolása után egyikük telefonja a földön landolt, a férfi pedig lehajolt érte. De egy rossz mozdulat közben lezuhant, és szörnyethalt.

Egy olasz férfi mosolygós, szerelmes szelfit posztolt barátnőjével a Velencétől északnyugatra található Rotzo nevű település egyik helyi nevezetességének, az Altar Knotto nevű, formája miatt egy oltárra emlékeztető – fenti fotón is látható – szikla tetején a hétvégén. Majd a kép megosztása utáni pillanatokban lezuhant a 200 méteres magasságból, és szörnyethalt – írja az olasz média beszámolói alapján a New York Post. (A lap weboldalán az utolsó közös képet is közölték.)

A 30 éves Andrea Mazzetto szombaton készítette a fényképet, melyen élettársával, Sara Bragantéval szerepelnek, miközben a szülőfalujában kirándultak. A rendőrség tájékoztatása szerint a tragédia úgy történt, hogy a fotó kiposztolása után egyikük telefonja leesett a földre, amit a férfi fel akart venni, ám egy rossz mozdulat következtében leesett.

A segélyhívás után a mentőcsapat helikopterrel indult útnak, de sajnos már nem tudtak segíteni az áldozaton, aki még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Mazzetto rendszeresen kirakta közel 2500 követővel rendelkező Instagram-fiókjára a Bragantéval közös túráin készített felvételeket – a baleset előtti utolsó szelfit azonban nem a férfi, hanem Bragante osztotta meg. „Az átkozott utolsó közös fotónk” – írta a 24 órán át megtekinthető történet formájában megosztott fénykép mellé, egy másik kedves szöveggel pedig búcsút vett szerelmétől.

Az első hírek arról szóltak, hogy Mazzetto a barátnője telefonjáért hajolt le, ám a rendőrség később azt közölte, hogy férfi a saját mobilját akarta felszedni a földről. Andrea Mazzettót szerdán helyezték örök nyugalomba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik