Szórakozás

Ireland Baldwin tagadja, hogy híres szülei tartanák el

Kevork Djansezian / VMN19 / Getty Images for Comedy Central
Kevork Djansezian / VMN19 / Getty Images for Comedy Central
Mint mondja, van munkája és nem kap havi járadékot Alec Baldwintól és Kim Basingertől.

Ireland Baldwin a TikTokon vetett véget annak a pletykának, hogy abból él, hogy szülei, Alec Baldwin és Kim Basinger egyfajta juttatásként havonta pénzt küldenek neki.

A szüleim rengeteget segítettek nekem az életem folyamán. Sokkal könnyebbé tették az életemet, mint sok más ember szülei

mondta egy videóban a 26 éves modell, majd egy másikban arról beszélt, hogy mivel keresi a kenyerét. Elárulta, hogy a barátjával márkát alapítanak, és egy kávézó, borbár és butik megnyitásán dolgoznak. Ezen kívül azt is a munkájának tekinti, hogy mentett kutyákkal foglalkozik.

Nincs is rosszabb annál, mint mikor valaki beleszületik egy híres családba, és nem képes tudomásul venni, hogy mennyi ajtó nyílik meg előtte emiatt, és hogy mennyivel könnyebb neki, mint sok más embernek.

Ezt már egy harmadik videóban fogalmazta meg, amiben arról is szót ejtett, hogy nem olyan nehéz elfogadni, hogy valaki a kiváltságai ellenére teljesen külön életet él a szüleitől.

Nem lógok folyton a nyakukon, hogy szerezzenek nekem lehetőségeket és csináljanak értem dolgokat. Én egy különálló személy vagyok, csinálom a magam dolgát.

A modell jelenleg majdnem teljesen kopasz, múlt hétvégén vált meg hosszú tincseitől.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik