Belföld

ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban

A Boutique Hotel Zara**** rendkívül sikeres 2006. augusztusi nyitása után, 2010-ben újabb szállodával gyarapszik Mazen Al Ramahi cégcsoportjának szállodai portfoliója

A 272 szobás négycsillagos superior Continental Hotel Zara kínálatából különböző szobakategóriák választhatók. Lesznek kétágyas standard szobák, emelt szintű üzleti szolgáltatásokat nyújtó deluxe szobák, valamint tágasabb executive szobák, amelyek közül néhány terasszal fog rendelkezni. Továbbá még 9 db deluxe lakosztály közül választhatnak a vendégek.

ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban 1

A Continental Hotel Zara****SUPERIOR a budapesti belvárosi szállodák közül az egyik legnagyobb wellness és fitness részleggel (Boutique Spa) rendelkezik majd az épület tetőkertjében (és egy szinttel lejjebb), amely minőségi szolgáltatásaival valódi oázist nyújt a vendégeknek a zsúfolt Belváros forgatagában. A szálloda alatt 110 gépkocsi elhelyezésére alkalmas mélygarázs is épül.

ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban 1

A szálloda olyan egyedi helyszíneket kínál majd, mint a Galériás Plenáris Terem (180 + 30 férőhely), a Board-room (24 fő), a földszinti konferenciatermek 60 + 60 + 40 férőhelyesek és részben egybenyithatók. Tehát összesen az 5 rendezvényterem befogadóképessége eléri a 400 főt. A két belső kert és az úszómedencés panorámájú tetőkert különleges helyszíneivé válhatnak koktélpartiknak, állófogadásoknak és más egyedi kialakítású rendezvényeknek is.

ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban 1

A szálloda 250 férőhelyes étterme és belső udvari terasza a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha remekeit kínálja majd vendégeinek. A szálloda Koktél bárja és a korhűen helyreállított főbejárat felett elhelyezkedő Galéria Kávézó és Corporate Club (40 fő), – hasonlóan a Continental Szálló korabeli hagyományaihoz – a budapesti társasági élet meghatározó helyszínévé válik.

ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban 1

Az újjászülető Continental Hotel Zara****SUPERIOR a múlt és jövő, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásainak megfelelő vendégközpontúság ötvözete. Az épület a szecesszió és a modern design elemeiből kialakított teljesen egyedi, de a ZaraHotels szállodáira jellemző, jól megkülönböztethető, saját stílust és élményvilágot sugározza.
ZaraHotels – új élmény a szállodai vendéglátásban 1

A ZaraHotels önálló, független üzemeltetéssel, de a világszerte ismert, WORLDHOTELS szállodai csoport sales és marketing képviseletét és támogatását élvezve, kerültek a nemzetközi szállodai piacon bevezetésre.

www.zarahotels.com
www.continentalhotelzara.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik