Kultúra

Lezuhant és meghalt egy rajongó The Weeknd koncertjén

Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Meghalt egy embert The Weeknd philadelphiai koncertjén, akit most azonosított a rendőrség: egy Hugo Sanchez nevű férfit, aki a múlt csütörtöki eseményen történt balesetben meghalt.

A rendőrség szerint a 32 éves philadelphiai férfi a koncertnek otthont adó Lincoln Financial Field egyik mozgólépcsője korlátján ült, amikor megcsúszott és mintegy 13 méter mélyre zuhant a földre – számolt be az ABC. Az esés során súlyos fejsérülést szenvedett – erősítette meg a philadelphiai rendőrség a New York Postnak. A szerencsétlenül járt rajongót nem sokkal 23 óra után szállították a Thomas Jefferson Egyetemi Kórházba, ahol néhány perccel éjfél után halottnak nyilvánították. Jelenleg a rendőrség kizárta az idegenkezűséget, és balesetként vizsgálja Sanchez halálát. Bob Lange, a Lincoln Financial Fieldet üzemeltető Philadelphia Eagles futballcsapat kommunikációs alelnöke azt állította, hogy a bizarr baleset valószínűleg a koncert vége után történt, amikor az emberek éppen elhagyták az épületet.

The Weeknd – valódi nevén Abel Tesfaye – egy Instagram-posztban köszönte meg rajongóinak a koncertet, amely az After Hours til Dawn turnéjának első fellépése volt. Az énekes azonban nem említette Sanchez halálát az üzenetben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik