Szórakozás

Katy Perry és Orlando Bloom párterápiára járnak

att Winkelmeyer / WireImage / Getty Images
att Winkelmeyer / WireImage / Getty Images
A pletykákkal ellentétben nem mentek szét, de vannak problémáik.

Egy ideje pletykálják már, hogy zátonyra futott Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata. Az énekesnőt a Met-gálára sem kísérte el a gyerekének apja, akivel mint kiderült, párterápiára járnak. Konfliktusaik fő oka a sűrű időbeosztásukban illetve a gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekben rejlik, derült ki Perry legújabb interjújából, amit Chelsea Handlernek adott.

Orlando és én párterápiára járunk. Nagyon szeretjük, mert összhangban tart minket. A neheztelés túl tud csordulni, ha mindketten nagyon keményen dolgoztok. Isten éltesse a sikeres embereket a reflektorfényben. Ha vissza akarsz térni a normális élethez egy háziasított világban, ahol gyereked van és hasonlók, meg kell tanulnod, hogyan legyél más, kicsiben és nagyban. Szóval nálunk bevált

– magyarázta az énekesnő.

Bloomék egyébként hónapokon át nem tűntek fel egymás közösségi oldalán sem. A színész legutóbb pár nappal ezelőtt, az amerikai anyák napján osztott meg egy táncolós videót a párjáról, akit varázslatos anyukának nevezett. Perry mindössze annyit reagált erre akkor, hogy: lol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik