Szórakozás

Tóth Gabi szerint a karaktermészárlás éveit éljük, de őt már nem érintik meg a negatív kommentek

TV2
TV2
Köszöni a figyelmet, nem a Kossuth-díjra hajt.

Tóth Gabi a minap Instagramon jelentkezett be. 24 órán át elérhető történetében elmondta, hogy bár a szeretetteljes hozzászólások máig hatnak rá, a negatív kommentek már nem érintik meg, hiszen közel 10 éve ugyanazt olvassa magáról.

A negatív kommentek kvázi nem változnak semmit, mármint tartalmilag. Tehát amikor kérdezik, hogy én ezt hogy viselem, akkor annyi erre a válaszom, hogy az ember szervezete tényleg immunissá válik, mert ha ugyanazokat olvasod tíz éven keresztül, annak elmegy a hatása. Mert nincs benne semmi tartalmilag, aminek lenne értelme, vagy bármilyen szinten is hatna

mondta az énekesnő, aki nemzeti ruhában dalolta el Gábor Áron rézágyúját.

A karaktermészárlások éveit éljük. Az van, hogy ezekkel engem nem tudnak megfélemlíteni. Én attól nem fogom kevésbé csinálni azt, amiben hiszek

– mondta, hangsúlyozva, hogy nagyon értékesnek érzi a Daloskönyv kezdeményezését, hogy a kötelező iskolai dalokat jó minőségben hozzák el a gyerekeknek. Több hasonlóval is készülnek a jövőben.

Mint mondja, fel volt készülve az ellenszélre, miután eldalolta Gábor Áron rézágyúját. Szerinte az a legfontosabb, hogy béke legyen, és értékeljük, hogy itthon az lehet a legnagyobb probléma vagy hír, hogy ő az említett gyerekdalt énekli.

Senkinek ne legyen ennél nagyobb hasfájása

– zárta mondandóját, majd a saját, Szeretni jöttem című dalából idézve búcsúzott követőitől.

Az énekesnő pár órával később visszatért a közösségi oldalra, és ismét a történetében jelezte jól tagolva, hogy nem a Kossuth-díjra hajt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik